Jdi na obsah Jdi na menu
 


Virtuální univerzita třetího věku 2024 - promoce - zimní semestr 2023

19. 2. 2024

Po zimním semestru 2023 studijního programu „Svět okolo nás“ Virtuální univerzity třetího věku pro seniory v Knihovně městyse Křemže, úspěšně zakončil tříletý cyklus další student pan Jaroslav Štěpán a získal nárok na "Osvědčení o absolutoriu Univerzity třetího věku" při Provozně ekonomické fakultě České zemědělské univerzity v Praze, které se předává při slavnostní promoci.
Promoce pana Jaroslava Štěpána, se konala v pátek 19. ledna 2024 v aule České zemědělské univerzity v Praze.
Tentokrát jsme se vydali do Prahy vlakem, v doprovodu jeho rodiny a přátel. Z Křemže jsme vyjeli v 7.00 hodin ráno autobusem a poté vlakem z Českých Budějovic.  Do Prahy jsme dorazili ve tři čtvrtě na deset. Potom jsme metrem dojeli na Vítězné náměstí v Dejvicích, zvané Kulaťák, a odtud autobusem k Zemědělské univerzitě v Praze - Suchdole.
Vzhledem k tomu, že jsme přijeli dříve, využili jsme volný čas k dopolední kávě v kavárně auly. Potom jsem nás nahlásila k účasti na promoci a zároveň jsem převzala “Pamětní listy“ ostatních studentů ze střediska, kteří splnili podmínky kur
zu - Arménie blízká i vzdálená.
Na oběd jsme si zašli do vysokoškolské menzy, a před jednou hodinoimg_20240119_124801_1kopie.jpgu jsme se usadili v aule, připraveni na slavnostní promoci.
Po promoci jsme využili možnosti vyfotit se s vysokoškolským kolegiem a hned poté jsme se vydali na zpáteční cestu.
Na hlavní nádraží jsme přijeli již před třetí hodinou, a tak jsme si ještě stihli koupit jízdenky na vlak v 15.20 hodin. Do Křemže jsme dorazili v šest hodin večer.
Panu Jaroslavu Štěpánovi gratuluji k získání tohoto ocenění a těší
m se na další společné lekce v knihovně.